Hodnocení obchodu

5,0 33 hodnocení
5
33x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
J Avatar autora | 4.10.2018
Velice rychle vyrizeni objednavky. Pasek vypada super, ale zatim ho mam jen par dni.

V Avatar autora | 1.10.2018
+ 5 hvězdiček...

M Avatar autora | 9.4.2018
+ Vše proběhlo, tak jak bylo slíbeno dle zadání.

Avatar autora 9.8.2018
Dobrý den paní Marcelo, děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jsme Vás nezklamali. :-) S pozdravem tým A R T C U T I S
K Avatar autora | 26.3.2018
+ Skvělá komunikace, maximální uspokojení požadavků.
+ komunikace, rychlost

Kupovala jsem jako dárek, rychlost, vstřícnost, hlavně skvělé rady.
Avatar autora 9.8.2018
Dobrý den paní Karlo, děkujeme za Vaše hodnocení! Jsme rádi, že jste byla s námi spokojena. :-) Věříme, že i s opaskem bude obdarovaný spokojený. Přejeme požehnané Velikonoce tým A R T C U T I S
L Avatar autora | 20.3.2018
+ Skutečně vynikající kvalita,opravdu nelžou v obrázcích a reagují enormně rychle. Pásky mají relativně dražší než jinde ale za tu kvalitu to opravdu stojí. A to jsem opravdu zhýčkaný a marnivý chlap...

Avatar autora 9.8.2018
Dobrý den Libore, děkujeme za Vaše hodnocení! Jsme potěšeni a zároveň poctěni, že jste u nás nakoupil a shledal jste, že nelžeme. :-) Jde o ruční výrobu, mnohdy i velmi kreativní. :-) Pokud byste chtěl do budoucna mít opasek, který je originální a nikdo jiný už ho mít nebude, můžete se podívat na opasky označeny jako Mac-unicum - jde o opasky s momentálním tvůrčím nápadem. :-) S pozdravem tým A R T C U T I S
A Avatar autora | 12.3.2018
- Nic

Kvalitní zboží
Avatar autora 9.8.2018
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste s opaskem spokojen/a. :-) S pozdravem tým A R T C U T I S
J Avatar autora | 26.2.2018
+ velmi přehledný
+ velké množství výrobků
+ vybírání opasku na základě obvodu pasu
+ vysoká kvalita
- vyšší ceny

Tento eshop jsem objevila takřka náhodou a to v zoufalé snaze najít nějaký obchod, který uvádí délku pásku. Proto najít eshop, kde si můžu vybrat svůj pásek na základě obvodu pasu je opravdu vynikající! Pravda, ceny jsou vyšší, nicméně kvalita jim plně odpovídá a rozhodně zde budu nakupovat i nadále! Balíček byl vyexpedován hned druhý den po objednávce ve velmi pěkné papírové krabičce (dřevěné mi bylo líto, když to byl opasek jen pro mě.
Avatar autora 9.8.2018
Dobrý den paní Jano, velmi děkujeme za Vaše slova! :-) Jsme potěšeni, že se Vám u nás líbilo a stejně tak jste spokojena s kvalitou opasku Jared (https://www.artcutis.cz/cerny-kozeny-pasek-jared-261.html). Opasek vždy vkládáme do papírové dárkové krabičky zdarma. Dřevěnou krabičku pro nás vyrábí přímo český truhlář na zakázku. :-) S pozdravem tým A R T C U T I S
M Avatar autora | 30.1.2018
+ Skvělá komunikace
+ Rychlé jednání
+ Perfektní kvalita
+ Rychlé dodání

Nádherné opasky v různých barvách a provedení, klasické i moderní spony. Komunikace je na perfektní úrovni, měla jsem opravdu pocit, že jsem vítaný zákazník. Dodávka byla včas a v krásném dárkovém balení.
Avatar autora 9.8.2018
Dobrý den paní Martino, velmi děkujeme za pěkné hodnocení. Jsme rádi, že jste s koženým opaskem Bourne spokojena a stejně tak i s námi. :-) Každý opasek balíme zdarma do dárkové papírové krabičky. :-) S pozdravem tým A R T C U T I S
R Avatar autora | 28.12.2017
+ Výborná komunikace
+ Rychlé odeslání zboží
- Doručování pouze prostřednictvím České pošty

Avatar autora 9.8.2018
Dobrý den pane Radku, velmi nás těší vaše hodnocení. Jsme potěšeni, že jste s námi spokojen. Věříme, že stejně i tak s opaskem Moss (https://www.artcutis.cz/cerny-damsky-kozeny-pasek-moss-81.html) :-) Po jiných možnostech dodání než přes ČP se poohlížíme, ale musíme řádně a správně vybrat. :-) S pozdravem tým A R T C U T I S
A Avatar autora | 26.12.2017
Úžasné osobní jednání, děkuji. Trochu zklamání z barvy pásku, fotografie barvu zkreslila.
Avatar autora 9.8.2018
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Velmi nás mrzí, že barva neodpovídá viděné představě. :-( Samozřejmě můžete opasek vrátit. Někdy se stane, že monitor zkreslí barvy. Omlouváme se za nenaplněné očekávání. S pozdravem tým A R T C U T I S
E Avatar autora | 24.12.2017
+ Rychle vyřízeno,kvalitní zboží

Avatar autora 9.8.2018
Dobrý den paní Evo, děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme moc rádi, že jsme udělali radost a že se kožený opasek Elegán XXL líbí :-) S pozdravem tým A R T C U T I S
H Avatar autora | 14.12.2017
+ Osobní přístup, svtřícné jednání, kvalitní zboží! Doporučuji!

Avatar autora 9.8.2018
Dobrý den paní Hano, velmi děkujeme za milá slova. Těší nás, že jste v nás našla dobrou zkušenost, jak s opaskem Travis XXL (https://www.artcutis.cz/nadrozmerny-cerny-pansky-kozeny-pasek-travis-xxl-131.html), tak i v nás. ;-) S pozdravem tým A R T C U T I S
A Avatar autora | 5.12.2017
+ kvalita výrobku

Avatar autora 9.8.2018
Dobrý den, děkujeme - jsme rádi, že jste spokojen s kvalitou opasku - je ručně zhotoven z té nejkvalitnější kůže - hlazenice. :-) S pozdravem tým A R T C U T I S
I Avatar autora | 27.11.2017
+ nadstandartní komunikace
+ velice kvalitní zboží

Rozhodně doporučuji, jedinou nevýhodou je úzká specializace, takže nevelká nabídka obchodu
Avatar autora 9.8.2018
Dobrý den paní Ilono, velmi nás těší, že jste spokojena - jak s námi, tak i s messenger taškou. :-) Do budoucna plánujeme sortiment rozšířit, ale chce to čas, aby vše správně uzrálo. :-) Myslíme si, že je lepší se na něco úzce zaměřit a dělat pořádně, než se zaměřit na mnoho a mít mezery... Věříme, že naše rozmanitá stávající nabídka Vás bude těšit i nadále. :-) S pozdravem tým A R T C U T I S
A Avatar autora | 12.11.2017
+ velká ochota vyjít vstříc přáním zákazníka

Avatar autora 9.8.2018
Dobrý den, děkujeme za kladné hodnocení. Jsme rádi, že jste s našimi službami spokojena. Věříme, že s opasky Petr a Lawyer (https://www.artcutis.cz/klasicky-kozeny-opasek-petr-239.html) budete spokojena. :-) S pozdravem tým A R T C U T I S
K Avatar autora | 8.10.2017
+ Velmi vstřícný přístup, ochotně mi poradili ohledně typu i délky opasku.
+ Vysoká kvalita zboží, výborné zpracování.
+ Luxusní zboží za přijatelnou cenu.

Toto byl můj první nákup. Stránky působí velmi lákavě, až luxusně a tak jsem jen doufal, že i zboží bude kvalitní. Myslím, že jsem zvolil dobře. Kůže vypadá velmi kvalitně a skvěle zpracována. Opasek je vkusný a přitom nic přehnaně konzervativního. Prostě dobře vydané peníze.
Avatar autora 9.8.2018
Dobrý den pane Kamile, Vaše slova nás velmi potěšila. Jsme rádi, že se Vám opasek Manhattan (https://www.artcutis.cz/cerny-pansky-kozeny-opasek-manhattan-209.html) líbí. Je ručně vyroben, z té nejkvalitnější hovězí kůže, 4 mm silný. Věříme, že budete dlouhodobě spokojen. ;-) S pozdravem tým A R T C U T I S
A Avatar autora | 14.6.2017
Veškeré informace a doprava na jedničku. Opasek vypadá kvalitně....uvidíme co udělá nošení a zda vydrží, ale zatím vše OK.
Avatar autora 9.8.2018
Dobrý den, velmi děkujeme za pěkné hodnocení našeho servisu. Jsme rádi, že se Vám opasek líbí a věříme, že s ním budete spokojen, jde o ruční kvalitní práci. Samozřejmě, jsme kdykoliv k dispozici. :-) Dobré vztahy a naplnění Vašeho očekávání jsou pro nás prioritou. S pozdravem tým A R T C U T I S
O Avatar autora | 20.5.2017
+ krásné designové opasky
+ kvalitní kůže
+ precizní spracování
+ rychlé dodání
- nemá

jsem nadšená z krásných opasků vyjímečné kvality a nápaditosti. Objednala jsem si dva, jeden hezčí než druhý. Nikde jsem podobné opasky nenašla. Cena odpovídá kvalitě. Toto byl první nákup a chystám se na další. Velmi DOPORUČUJI !!!
Avatar autora 9.8.2018
Dobrý den paní Olčo, děkujeme za výborné hodnocení. :-) Velmi nás těší Vaše ocenění, že přinášíme na trh "krásné designové opasky" - to je náš hlavní cíl. :-) Vámi zakoupené opasky jsou z kolekce MAC-UNICUM. Pásky z této kolekce jsou originální, ručně vyrobené a je od každého vyroben jen jeden kus na světě. Jde o momentální tvůrčí nápad, který již nebude zopakován. S pozdravem tým A R T C U T I S
A Avatar autora | 24.3.2017
+ * opravdu kvalitní zboží - pásky jsou nešizené (oproti koženým páskům co jsem zakoupil dříve v jiných obchodech)
+ * rychlá reakčí doba obchodu a příjemné vystupování dodavatele
+ * poměr cena/výkon
- * zatím nevím ... vím že pracují na rozšíření sortimentu což by bylo dobré

Velmi spokojen, doporučuji.
Avatar autora 9.8.2018
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme velmi rádi, že jste s kvalitou našich opasků i s námi spokojen/a. :-) S pozdravem tým A R T C U T I S
P Avatar autora | 16.2.2017
+ Velice kvalitní pásky a osobní přístup. Nikdy bych neřekl, jak může takový detail, jako je pásek, vylepšit celkový vzhled.

Jednoznačně doporučuji. Při svém hledání na internetu jsem lepší obchod s koženými doplňky nenašel. Široký sortiment, kvalitní zboží a přitom stejné nebo podobné ceny jako v konferenčních obchodech.
Avatar autora 9.8.2018
Dobrý den Petře, velmi děkujeme za milá slova! Vystihl jste to naprosto přesně. Také nám chyběl na trhu e-shop nabízející kvalitní kožené opasky, které jsou zároveň i designově vkusné a originální. Jsme nadšeni, že jsme Vás hnědým oblekovým opaskem potěšili a vylepšili Váš celkový vzhled. Příště to může být třeba černá klasika s modrým prošíváním https://www.artcutis.cz/cerny-pansky-kozeny-pasek-s-modrym-sitim-i-hranou-royal-184.html ? ;-) S pozdravem tým A R T C U T I S
Nahoru
34 položek celkem