Hodnocení obchodu

5,0 48 hodnocení
5
48x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
J Avatar autora | 13.3.2019
Vše naprosto super
M Avatar autora | 25.2.2019
Oceňuji skvělý přístup a ochotu. mohu vřele všem doporučit. Zboží je kvalitní a servis vynikající.
M Avatar autora | 24.2.2019
Mohu jen doporučit, skvělý přístup a rychlost dodání.
M Avatar autora | 19.2.2019
To nejlepší hodnocení.
A Avatar autora | 12.2.2019
Děkuji za pásek, který odpovídá mé představě o kvalitě . Velmi mě potěšilo i stylové zabalení a velmi vstřícný přístup . S pozdravem A.P.
R Avatar autora | 24.1.2019
Skvělé zpracování opasků i přístup... Po objednání opasku mi volali ohledně doladění detailů, potvrzení velikosti atd. Líbí se mi osobní přístup k zákazníkovi a určitě artcutis doporučuji. ;-)
Z Avatar autora | 25.12.2018
velká spokojenost
E Avatar autora | 20.12.2018
Perfektní komunikace. Osobní a odborný přístup při dolaďování detailú u vybraného opasku. Dokonalý výrobek, dokonale zabalený. Právem se firma honosí názvem ARTCUTIS.
H Avatar autora | 19.12.2018
Reakce na dotazy je obratem. Opasek dorazil opravdu rychle. Ještě v den objednávky byl předán dopravci. Provedení opasku je skutečně kvalitní.
D Avatar autora | 3.12.2018
Rychlé a přesné vyřízení zakázky.
A Avatar autora | 27.11.2018
výborná komunikace, rychlost
H Avatar autora | 26.11.2018
Profesionální úroveň, rychlé vyřízení zakázky
K Avatar autora | 23.11.2018
Rychlé a profesionální jednání. Kvalitní práce. Vše přehledné a jasné. Jistě se budu vracet.
I Avatar autora | 15.11.2018
nemám co dodat... perfektní
J Avatar autora | 4.10.2018
Velice rychle vyrizeni objednavky. Pasek vypada super, ale zatim ho mam jen par dni.

Avatar autora | 4.10.2018
Spokojeny, pan velmi prijemny a ochotny. Doporucuji.
V Avatar autora | 1.10.2018
+ 5 hvězdiček...

M Avatar autora | 9.4.2018
+ Vše proběhlo, tak jak bylo slíbeno dle zadání.

Avatar autora 9.8.2018
Dobrý den paní Marcelo, děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jsme Vás nezklamali. :-) S pozdravem tým A R T C U T I S
K Avatar autora | 26.3.2018
+ Skvělá komunikace, maximální uspokojení požadavků.
+ komunikace, rychlost

Kupovala jsem jako dárek, rychlost, vstřícnost, hlavně skvělé rady.
Avatar autora 9.8.2018
Dobrý den paní Karlo, děkujeme za Vaše hodnocení! Jsme rádi, že jste byla s námi spokojena. :-) Věříme, že i s opaskem bude obdarovaný spokojený. Přejeme požehnané Velikonoce tým A R T C U T I S
L Avatar autora | 20.3.2018
+ Skutečně vynikající kvalita,opravdu nelžou v obrázcích a reagují enormně rychle. Pásky mají relativně dražší než jinde ale za tu kvalitu to opravdu stojí. A to jsem opravdu zhýčkaný a marnivý chlap...

Avatar autora 9.8.2018
Dobrý den Libore, děkujeme za Vaše hodnocení! Jsme potěšeni a zároveň poctěni, že jste u nás nakoupil a shledal jste, že nelžeme. :-) Jde o ruční výrobu, mnohdy i velmi kreativní. :-) Pokud byste chtěl do budoucna mít opasek, který je originální a nikdo jiný už ho mít nebude, můžete se podívat na opasky označeny jako Mac-unicum - jde o opasky s momentálním tvůrčím nápadem. :-) S pozdravem tým A R T C U T I S
Nahoru
49 položek celkem