Hodnocení obchodu

5,0 44 hodnocení
5
44x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
A Avatar autora | 12.2.2019
Děkuji za pásek, který odpovídá mé představě o kvalitě . Velmi mě potěšilo i stylové zabalení a velmi vstřícný přístup . S pozdravem A.P.
R Avatar autora | 24.1.2019
Skvělé zpracování opasků i přístup... Po objednání opasku mi volali ohledně doladění detailů, potvrzení velikosti atd. Líbí se mi osobní přístup k zákazníkovi a určitě artcutis doporučuji. ;-)
Z Avatar autora | 25.12.2018
velká spokojenost
E Avatar autora | 20.12.2018
Perfektní komunikace. Osobní a odborný přístup při dolaďování detailú u vybraného opasku. Dokonalý výrobek, dokonale zabalený. Právem se firma honosí názvem ARTCUTIS.
H Avatar autora | 19.12.2018
Reakce na dotazy je obratem. Opasek dorazil opravdu rychle. Ještě v den objednávky byl předán dopravci. Provedení opasku je skutečně kvalitní.
D Avatar autora | 3.12.2018
Rychlé a přesné vyřízení zakázky.
A Avatar autora | 27.11.2018
výborná komunikace, rychlost
H Avatar autora | 26.11.2018
Profesionální úroveň, rychlé vyřízení zakázky
K Avatar autora | 23.11.2018
Rychlé a profesionální jednání. Kvalitní práce. Vše přehledné a jasné. Jistě se budu vracet.
I Avatar autora | 15.11.2018
nemám co dodat... perfektní
J Avatar autora | 4.10.2018
Velice rychle vyrizeni objednavky. Pasek vypada super, ale zatim ho mam jen par dni.

Avatar autora | 4.10.2018
Spokojeny, pan velmi prijemny a ochotny. Doporucuji.
V Avatar autora | 1.10.2018
+ 5 hvězdiček...

M Avatar autora | 9.4.2018
+ Vše proběhlo, tak jak bylo slíbeno dle zadání.

Avatar autora 9.8.2018
Dobrý den paní Marcelo, děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jsme Vás nezklamali. :-) S pozdravem tým A R T C U T I S
K Avatar autora | 26.3.2018
+ Skvělá komunikace, maximální uspokojení požadavků.
+ komunikace, rychlost

Kupovala jsem jako dárek, rychlost, vstřícnost, hlavně skvělé rady.
Avatar autora 9.8.2018
Dobrý den paní Karlo, děkujeme za Vaše hodnocení! Jsme rádi, že jste byla s námi spokojena. :-) Věříme, že i s opaskem bude obdarovaný spokojený. Přejeme požehnané Velikonoce tým A R T C U T I S
L Avatar autora | 20.3.2018
+ Skutečně vynikající kvalita,opravdu nelžou v obrázcích a reagují enormně rychle. Pásky mají relativně dražší než jinde ale za tu kvalitu to opravdu stojí. A to jsem opravdu zhýčkaný a marnivý chlap...

Avatar autora 9.8.2018
Dobrý den Libore, děkujeme za Vaše hodnocení! Jsme potěšeni a zároveň poctěni, že jste u nás nakoupil a shledal jste, že nelžeme. :-) Jde o ruční výrobu, mnohdy i velmi kreativní. :-) Pokud byste chtěl do budoucna mít opasek, který je originální a nikdo jiný už ho mít nebude, můžete se podívat na opasky označeny jako Mac-unicum - jde o opasky s momentálním tvůrčím nápadem. :-) S pozdravem tým A R T C U T I S
A Avatar autora | 12.3.2018
- Nic

Kvalitní zboží
Avatar autora 9.8.2018
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že jste s opaskem spokojen/a. :-) S pozdravem tým A R T C U T I S
J Avatar autora | 26.2.2018
+ velmi přehledný
+ velké množství výrobků
+ vybírání opasku na základě obvodu pasu
+ vysoká kvalita
- vyšší ceny

Tento eshop jsem objevila takřka náhodou a to v zoufalé snaze najít nějaký obchod, který uvádí délku pásku. Proto najít eshop, kde si můžu vybrat svůj pásek na základě obvodu pasu je opravdu vynikající! Pravda, ceny jsou vyšší, nicméně kvalita jim plně odpovídá a rozhodně zde budu nakupovat i nadále! Balíček byl vyexpedován hned druhý den po objednávce ve velmi pěkné papírové krabičce (dřevěné mi bylo líto, když to byl opasek jen pro mě.
Avatar autora 9.8.2018
Dobrý den paní Jano, velmi děkujeme za Vaše slova! :-) Jsme potěšeni, že se Vám u nás líbilo a stejně tak jste spokojena s kvalitou opasku Jared (https://www.artcutis.cz/cerny-kozeny-pasek-jared-261.html). Opasek vždy vkládáme do papírové dárkové krabičky zdarma. Dřevěnou krabičku pro nás vyrábí přímo český truhlář na zakázku. :-) S pozdravem tým A R T C U T I S
M Avatar autora | 30.1.2018
+ Skvělá komunikace
+ Rychlé jednání
+ Perfektní kvalita
+ Rychlé dodání

Nádherné opasky v různých barvách a provedení, klasické i moderní spony. Komunikace je na perfektní úrovni, měla jsem opravdu pocit, že jsem vítaný zákazník. Dodávka byla včas a v krásném dárkovém balení.
Avatar autora 9.8.2018
Dobrý den paní Martino, velmi děkujeme za pěkné hodnocení. Jsme rádi, že jste s koženým opaskem Bourne spokojena a stejně tak i s námi. :-) Každý opasek balíme zdarma do dárkové papírové krabičky. :-) S pozdravem tým A R T C U T I S
R Avatar autora | 28.12.2017
+ Výborná komunikace
+ Rychlé odeslání zboží
- Doručování pouze prostřednictvím České pošty

Avatar autora 9.8.2018
Dobrý den pane Radku, velmi nás těší vaše hodnocení. Jsme potěšeni, že jste s námi spokojen. Věříme, že stejně i tak s opaskem Moss (https://www.artcutis.cz/cerny-damsky-kozeny-pasek-moss-81.html) :-) Po jiných možnostech dodání než přes ČP se poohlížíme, ale musíme řádně a správně vybrat. :-) S pozdravem tým A R T C U T I S
Nahoru
45 položek celkem